Termeni si Conditii

 

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre comerciale inainte de a face o comanda

Folosirea website-ului Arasca si plasarea de comenzi prin telefon, sau on-line reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.

 

ARASCA

Este reprezentata exclusiv de S.C. CYBERTECH S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Soseaua Oltenitei nr. 36, bloc D5, scara 1, ap. 4, sector 4, CUI RO12463238, Nr. Inreg. Reg. Com. J40/ 9631/ 1999, telefon 0743 035 060. Inainte de a face o comanda, daca aveti orice nelamurire, va rugam sa contactati serviciul Relatii Clienti la adresa contact@arasca.ro sau la numarul de telefon 0743 035 060.

 

Informatii generale despre produsele ARASCA

Echipa ARASCA depune toate eforturile pentru a va prezenta cat mai fidel culorile produselor prezentate pe website. Va atragem atentia asupra faptului ca nuanta culorii pe care o vizualizati dumneavoastra depinde de specificatiile tehnice ale monitorului utilizat sau ale produselor si echipamentelor folosite pentru realizarea pozelelor. Ca atare Arasca nu poate fi trasa la raspundere in niciun fel pentru eventualele diferente de culoare, intre cea de pe monitorul si cea a produsului in sine.

De asemenea, echipa ARASCA face tot posibilul ca detaliile referitoare la descrieri, preturi, fotografii, masuri sau durata livrarii, aferente produselor comercializate, sa fie cat mai precise. Totusi, ARASCA isi rezerva dreptul de a refuza comenzi daca se va constata ca informatiile privind produsul comandat de dumneavoastra au fost introduse eronat. In acest caz veti fi contactat( a) si vi se vor da toate detaliile necesare. De asemenea ARASCA isi rezerva dreptul de a anula comenzile care au caracter fraudulos.

 

Disponibilitate

In general, produsele prezentate pe website-ul ARASCA se afla in stoc.

 

Termen de livrare

Termenul de livrare este de aproximativ 14 zile de la preluarea comenzii, deoarece produsele sunt unicat sau realizate in serie limitata. Zilele sunt calculate de la data preluarii si acceptarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa echipei ARASCA.

ARASCA nu poate fi facuta responsabila in cazul in care produsele comandate sunt livrate cu intarziere.

 

Transport

Puteti opta pentru urmatoarele variante de transport pentru a intra in posesia coletului:

  1. Prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier. Costul transportului va fi suportat de dumneavoastra si este 20 de LEI per comanda, cea livrata in bucuresti si 25 LEI pentru comenzile din restul tarii. Preturile includ TVA. In eventualitatea in care produsele comandate va vor fi livrate in mai multe transe, dumneavoastra veti achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet.
  2. Prin intermediul Postei Romane pentru punctele care nu sunt acoperite de Fan Courier.

 

Plata

Puteti opta pentru urmatoarele variante de plata a contravalorii comenzii dumneavoastra:

  •  Plata in avans prin card de credit/ debit.
  •  Plata la livrare prin numerar. Avand in vedere prevederile legislatiei din Romania , platile efectuate de persoanele juridice cu valoare mai mare de 5000 RON se pot face doar prin ordin de plata sau card bancar.

Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 2000 RON ne rezervam dreptul de a solicita un avans de minim 30%. Deasemnea Arasca isi rezerva dreptul de a anula orice comanda care prezinta caracter fraudulos.

 

Returnarea marfii

Conform art. 4 din legea 130/2000 consumatorul are dreptul sa notifice prin email comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Clientul are dreptul de a returna oricare dintre produsele comandate in termen de maxim 14 zile lucratoare de la receptia lor. Cumparatorul este obligat sa achite costul returnarii produselor. Contravalorea marfii returnate va fi platita clientului in termen de maxim 30 zile de la returnarea produsului, fie prin mandat postal, fie prin transfer bancar in contul clientului, in cazul in care un asemenea cont este specificat.

 

ATENTIE!

Produsul trebuie sa aiba toate etichetele originale, sa nu fi fost purtat, sa nu fie deteriorat. Produsul trebuie trimis in ambalajul original cu care a fost primit la livrare! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de returnare. Nu primim coletele a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor! Nu primim colete cu ramburs! Coletul retur trebuie sa fie insotit de bonul de retur care se ia de pe factura!

Inainte de a returna un produs, va rugam sa contactati Arasca la adresa contact@arasca.ro sau la numarul de telefon 0743 035 060, sa anuntati ca vreti sa returnati produsul si ca urmeaza sa primim un colet de la dvs.

Returnarea produselor se va face catre: S.C. CYBERTECH S.R.L., situat la adresa din Strada Nucetului nr. 7, sector 4, Bucuresti.

Inchide
Aboneaza-te la newsletter si vei fi mereu la curent cu tendintele verii !
»
Inchide
Newsletter Popup Facebook Popup
Loading Facebook...