Politica de confidentialitate

 

Varianta scurta:

Nu vom da mai departe datele dvs. confidentiale sub nici o forma. Firma noastra are o politica anti-spam extrema si singurele email-uri care le veti primi de la noi sunt cele legate de comenzile dvs. si de informatiile comerciale ale site-urilor firmei noastre. 


Varianta lunga: 

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale Legii nr. 56/ 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Arasca are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

 

Datele personale sunt culese numai pentru uzul firmei Cybertech S.R.L. care detine marca si site-ul Arasca.ro si sunt prelucrate in scopul realizarii activitatii comerciale a firmei, a promotiilor si reclamei, cu respectarea imperativului de ocrotire a datelor impus de legislatie prin Legea nr.677/ 2001. Furnizand datele cu caracter personal, sunteti de acord cu prelucrarea lor de catre firma Cybertech si partenerilor sai, precum si cu primirea de comunicari comerciale din partea acestora.

Fiecare client are dreptul de a vizualiza datele sale personale, de a le modifica, de a cere incetarea prelucrarii lor de catre firma sau de a se impotrivi folosirii lor. In acest sens, puteti trimite un email catre contact@arasca.ro. Mentionam totodata faptul ca orice client are dreptul de a se adresa justitiei. 

Inchide
Aboneaza-te la newsletter si vei fi mereu la curent cu tendintele verii !
»
Inchide
Newsletter Popup Facebook Popup
Loading Facebook...